Watersnijden

Wij zijn de specialist in watersnijden. Ook wel waterstraalsnijden genoemd. Dit snijproces wordt gebruikt om verschillende materialen zoals RVS, aluminium, staal of kunststof te snijden. Door een krachtige waterstraal snijden wij materialen op maat.

Technieken waterstraalsnijden

Als specialist in watersnijwerk maken we gebruik van verschillende technieken. Een van deze technieken is abrasief watersnijden. Door het toevoegen van abrasief materiaal aan de waterstraal verbeteren we het snijproces, vergroten we het snijvermogen en de snijsnelheid.

Diverse plaatmaterialen

Deze prachtige techniek wordt gebruikt om diverse plaatmaterialen te snijden. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in materialen zoals aluminium, staal en rvs en snijden alle diktes. Een van de voordelen van waterstraalsnijden is dat het toepasbaar is op veel verschillende materialen en dat het niet vervormd door hitte.

Voordelen van Watersnijden

Deze techniek brengt een aantal voordelen met zich mee ten opzichte van andere snijtechnieken. Een aantal van deze voordelen zijn de veelzijdigheid van materialen (harde en zachte materialen). Waterstraalsnijden is een nauwkeurig snijproces, het zorgt ervoor dat materiaal niet vervormt en tot slot is het een milieuvriendelijke methoden. Er worden geen schadelijke gassen geproduceerd en het water wordt hergebruikt.

Contact

Heeft u vragen over onze dienst watersnijden, de voordelen of de materialen? Neem dan contact met ons op.